Social Icons

Social Icons

Pages

torsdag 15 november 2012

Jag tycker borde israelerna och palestinierna hitta en lösnings förhandlingar


Jag tycker borde israelerna och palestinierna hitta en lösnings förhandlingar och de borde skaffa fred , det finns inget att man skulle njuta av blodiga kriget ända lösningen så att man parterna skaffa dialog och hitta lösningen vi lever i en modern tid borde finnas lösningar också de borde skaffa fredsvägen.


Jag tycker att det är förjävligt och bedrövligt när man ser det händelser i mellanöstern..
Hamas skickar självmords bombare mot israel också skickar raket mot israeliska civil folk, men också israel svarar hamas med flyg bomb och det kan draba civila folk.


, men det som är gjort ont i mitt hjärta när man ser ett små barn blev dödade eller skadade av israeliska flyg bombare mot Gaze eller ett små barn på israeliska sidan som blev skadade av de terroristiska grupper som aldrig tänker på fred och diplomatiska förhandlingar barn är barn det spelar ingen roll om de skulle vara israeliska barn eller arabiska barn.
Man blir så förvånade över de som bara tänker på krig och blodiga terror har de egentligen inte lärt sig för att hitta en väg för att lösa detta problemet?,
men tyvärr det finns sådana länder som Iran och Turkiet och andra arabiska länder som Sudan ger vapen och försöker stoppa fred mellan dem parterna som krigar mot varandra, ändå jude hatare i olika länder försöker göra värre situationen och ger vapen till de terror grupperna som tänker aldrig på fred, på israeliska sidan kanske också finns en liten grupp som har sådana tänkande, men i alla fall jag tycker det borde de hitta lösningen och lösa detta problemet med dialog och diplomatiska för handlingar.
faktiskt det gjorde väldigt ont när såg de små barnen som skadade och en del dödade fan de är oskyldiga varför skulle bli så? men i så fall islamiska extremisterna tänker aldrig på fred plus judehatare i olika länder ny nazister lika precis som de islamist terrorister ... mvh samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Sample text

Sample Text

Sample Text